Kliniken

Kullaviksklinikens mål

Vårt mål är att leverera tandvård som vi själva skulle vilja ha den utförd. Vi drivs av viljan att göra ett riktigt bra arbete som ger oss många nöjda patienter. Empati och smärtfrihet är våra ledord.

Kullaviksklinikens välutbildade personal erbjuder högkvalitativ tandvård med största noggrannhet enligt senaste vetenskap och teknik. Ett personligt och vänligt omhändertagande är en grundläggande inledning av behandlingen med all respekt för patienten som individ. Vår ambition är att vi skall tillhöra den absoluta toppen bland Sveriges tandvårdskliniker.

Idag vet vi att munhälsan står i direkt relation med den allmänna hälsan. Vi lägger stor vikt vid att hjälpa patienten med att få inflammationer i tandköttet utläkta och att vara fri från kroniska infektionstillstånd i käkbenet.

Högkvalitativ tandläkarutrustning på Kullavikskliniken
1460056_1440146492863379_1964624838_n
Handfat inne på Kullaviksklinikens toalett
Högkvalitativ tandläkarutrustning på Kullavikskliniken

Vår kompetens

På Kullavikskliniken arbetar mycket erfarna tandläkare och kliniken är specialiserad på avancerad vuxentandvård. Vi utför all behandling inom såväl implantat, oral kirurgi, estisk tandvård, tandlossning, oral protetik (t.ex. kronor och broar), samt allt inom endodonti (rotbehandlingar).

Vi erbjuder även avancerade digitala röntgenundersökningar i form av CBCT (en slags 3D-teknik där det undersökta området rekonstrueras och återges i minsta detalj).

Kullavikskliniken har även flera duktiga tandhygienister och tandsköterskor som bland annat hjälper våra patienter med förebyggande tandvård, utför tandblekningar, tar avtryck för bettskenor och snarkskenor, samt är specialiserade på att lägga en smärtfri bedövning.

Kullaviksklinikens egen personal utför själva allt inom tandvård – all kirurgi, fullständig behandling av tandlossningssjukdomar och svårare rotfyllningar. Att få komma till samma personal när man skall göra ett mer avancerat ingrepp i munhålan, som när man får den ”vanliga” tandvården utförd, känns för patienten lugnt och tryggt och ingreppet känns därmed inte så oroande som den annars kan göra.

Anne-Sophie Gustavsson

Leg. Tandläkare

Frederic Eid

Leg. Tandläkare

Britt-Marie Stensäther

Leg. Tandhygienist

Natasha Musiyenko

Tandsköterska

Jeanette Almqvist

Receptionist

Boka online

Nu kan du boka akuttid, boka eller ändra tid för undersökning och till tandhygienist, eller boka en undersökning som ny patient hos oss, direkt via vår hemsida.

Du kan inte boka om övriga behandlingar eller avboka din tid. Kontakta oss isåfall per telefon eller mail.