Tandblekning

Tandblekning

Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en medmänniska med bländande vita tänder – det är som ett bevis på god hälsa och fräschör.

Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig.

Tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla.

Vi utför blekning av hela käkar eller enstaka tänder

Viktigt innan man bleker sina tänder är att man blivit undersökt av en tandläkare. Man måste vara fri från både hål och beläggningar för att få ett bra resultat. Tandköttet bör vara fritt från inflammation, varför vi rekommenderar att man besöker en av våra tandhygienister innan blekningen.

Långt ifrån alla har vita tänder naturligt. För en del av oss har vitheten minskat på naturlig väg med åren. Andra har faktiskt mindre vita tänder från början. De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Mat, kaffe, te, vin, läsk och givetvis snus och rökning sätter sina spår. Viss medicinering och vissa sjukdomar kan missfärga tänderna.

Skonsam blekning

Vi använder oss av den professionella och effektiva blekningsmetoden Opalescence Go från Ultradent som är mycket skonsam för tänderna och ger ett långvarigt resultat. Efter en noggrann rengöring hos oss lämnas ett paket innehållande 10 st. förfyllda engångsskedar med en kraftfull blekningsgel ut och en detaljerad instruktion ges för hur dessa skall användas. Behandlingstiden är 10 dagar, där du bär dina skenor 90 minuter per dag. Du måste ha gjort en undersökning hos tandläkaren inom de tre senaste månaderna, samt åtgärdat eventuella brister.

Noggrant utvalda

Samtliga våra tandblekningspreparat är noggrant utprovade, medicintekniskt CE-märkta och sist men inte minst PH-neutrala. Detta gör att våra kunder tryggt kan vända sig till oss med vetskapen att deras tandemalj ej kommer att skadas utav tandblekning.

Övergående biverkningar såsom ilningar och isningar är vanligt förekommande när man bleker tänderna. Tack vare skonsamma preparat är dessa biverkningar minimerade och resultaten är maximerade.

Tandblekning före och efter

Boka din tid smidigt och enkelt online!

Boka online

Nu kan du boka akuttid, boka eller ändra tid för undersökning och till tandhygienist, eller boka en undersökning som ny patient hos oss, direkt via vår hemsida.

Du kan inte boka om övriga behandlingar eller avboka din tid. Kontakta oss isåfall per telefon eller mail.